• Velkommen til Twiggi.dk

  De rullende diskoteker der levere musik til flere generationer, med hits fra 60'erne, 70'erne, 80'erne og helt frem til de nyeste radio hits, garanterer vores DJ dig for at dine gæster kommer på dansegulvet, så festen bliver en succes! Læs mere +
 • Ingen fest er for lille

  Vores rullende diskoteker er fleksible og derfor er ingen fest for lille. Skal du holde konfirmation, fødselsdag eller bryllup? Vi garanterer, at dine gæster kommer på dansegulvet, så festen bliver en succes! Læs mere +
 • Ingen fest er for stor

  Med vores fleksible diskoteker, kan vi levere musik til selv de største fester og derfor er ingen fest for stor. Twiggi.dk har mere end 40 års erfaring samt en stab af top professionelle DJ´s, såvel engelsk- som dansktalende. Læs mere +
 • Twiggi.DK DJ´s

  Udover vores faste stab af DJ´s, har en række kende DJ´s spillet for Twiggi.dk - En af dem er DJ Kjeld Tolstrup, som desværre gik bort alt for tideligt. Hos Twiggi.dk har vi også Kjeld Tolstrup´s mundepult, som kun bliver støvet af ved særlige lejligheder. Læs mere +
 • Musik til fødselsdagen

  Fødselsdage er en årligt begivenhed, dog vælger mange ikke altid at gøre det store ud af det. Med mindre der er tale om en rund fødselsdag, som fx 30 års, 40 års, 50 års, 60 års og sågar også 70 års fødselsdag. Læs mere +
 • Musik til brylluppet

  Brylluppet er for de fleste mennesker én af de største begivenheder i deres liv. Kjolen, kirken eller rådhuset, maden, festlokalet og sidst men ikke mindst musikken. Twiggi.dk har mere end 40 års erfaring, og har om nogen styr på, hvad den store dag betyder for vores kunder. Læs mere +
 • Twiggi.dk´s DJ Service

  DJ Service er en del af Twiggi.dk og levere fleksible diskoteksløsninger til eksterne DJ´s. Twiggi.dk´s DJ Service leverer rullende diskoteker til eksterne DJ´s som fx DJ Thomas Madvig, DJ Jean von Baden, DJ Danny Niebling, Le Gammeltoft og Master Fatman m. fl. Læs mere +
 • Historien om Twiggi.dk

  Twiggi.dk - De rullende diskoteker med musik til bryllup, fødselsdag og fest. Skal festen være en succes, skal musikken være i orden. Twiggi.dk garanterer dig, at dine gæster kommer på dansegulvet. Læs hele historien om Twiggi.dk - De rullende diskoteker gennem mere end 40 år. Læs mere +
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Vores kunder siger:

 • Hørsholm Kommune

  Ja, tak det gik fint og der var… Læs mere +

 • Royal Greenland A/S

  Det gør vi. Vi havde en helt kanon… Læs mere +

 • Arkitektforeningen

  Anlægget fungerede perfekt og det lød fantastisk (faktisk… Læs mere +

 • Comwell Roskilde

  Sitecore har rost musikken i går, så der… Læs mere +

 • Rønne & Lundgren Partner

  Jeg var så træt af at gå glip… Læs mere +

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Twiggi.dk DJ´s

Twiggi.dk har en fast stab af erfaren DJ´s og det der kendetegner Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s, er deres evne til at tilpasse musikvalget til publikum. Vores DJ´s spiller hvert år, et stort antal jobs for Twiggi.dk og alle vores DJ´s har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Anders E

www.djanderse.dk - DJ Anders E - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Anders E er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Anders E spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Anders E er med sin timing og dygtighed en helt unik discjockey, som er god til bl.a. firmafest og et voksent publikum. DJ Anders E har mange års erfaring og er en høflig og fleksibel discjockey.

Læs mere: DJ Anders E

DJ Bager Baronen

www.djbagerbaronen.dk - DJ Bager Baronen - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Bager Baronen er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Bager Baronen spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Bager Baronen er en høflig og imødekommende discjockey, som er god til bl.a. fødselsdage og bryllup. DJ Bager Baronen har mange års erfaring og spiller musik for enhver smag.

Læs mere: DJ Bager Baronen

DJ Den lille fede

www.djdenlillefede.dk - DJ Den lille fede - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Den lille fede er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Den lille fede spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Den lille fede er en rigtig god allround discjockey og som altid har fingeren på pulsen. DJ Den lille fede er høflig og fleksibel discjockey som har mange års erfaring.

Læs mere: DJ Den lille fede

DJ Farmer

www.djfarmer.dk - DJ Farmer - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Farmer er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Farmer spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Farmer er en høflig og imødekommende discjockey, som er god til bl.a. fødselsdage og bryllup. DJ Farmer har mange års erfaring og spiller musik for enhver smag.

Læs mere: DJ Farmer

DJ Fobian

www.djfobian.dk - DJ Fobian - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

Danny Fobian har spillet fast for Twiggi.dk siden starten af 90erne og fornøjet utallige fest og danse glade gæster til alt fra Skoleballer til Sommerfester, Firmafester til Konfirmation og begravelser til bryllupper.

Danny Fobian startede som musikalsk underholder til privat fester i slutfirserne og har siden da, ved siden af en radio karriere, spillet som DJ til hundreder af succesfulde Firma, Klub og Privat fester, samt været vært ved Events, Byfester og Modeshows.

Læs mere: DJ Fobian

DJ Funk

www.djfunk.dk - DJ Funk - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Funk er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Funk spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Funk er en dygtig og høflig discjockey, som er god til bl.a. firmafest, 30 års, 40 års, 50 års og 60 års fødselsdage og det voksne publikum. DJ Funk har mange års erfaring og med sin helt egen ”funky” spillestil, er han den perfekte discjockey, som med garanti får folk ud på dansegulvet.

Læs mere: DJ Funk

DJ Grønvold

www.djgrønvold.dk - DJ Grønvold - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Grønvold er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Grønvold spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Grønvold er en særdeles teknisk dygtig discjockey og som har helt styr på sin timing. DJ Grønvold er endvidere en imødekommende, høflig og fleksibel discjockey, som har mange års erfaring.

Læs mere: DJ Grønvold

DJ Koch

www.djkoch.dk - DJ Koch - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Koch er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Koch spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Koch er en helt unik discjockey, som er særdeles god til det voksne publikum. DJ Koch er en yderst imødekommende, høflig og fleksibel discjockey, som har mange års erfaring.

Læs mere: DJ Koch

DJ Kristian B

www.djkristianb.dk - DJ Kristian B - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Kristian B er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Kristian B spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Kristian B er en helt unik allround discjockey, som er god til bl.a. firmafest, fødselsdage og et voksent publikum. DJ Kristian B er en særdeles høflig og fleksibel discjockey som har mange års erfaring.

Læs mere: DJ Kristian B

DJ Lars F

www.djdenfede.dk - DJ Den fede - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Lars F er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Den fede spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Lars F er med sin tekniske dygtighed og timing en helt unik discjockey, som er god til bl.a. firmafest og et voksent publikum. DJ Lars F er høflig og fleksibel og har mange årserfaring discjockey.

Læs mere: DJ Lars F

DJ Mich F

www.djmichf.dk - DJ Mich F - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Mich F er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. ‎DJ Mich F spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Mich F er en dygtig og høflig discjockey, som er god til bl.a. firmafest, fødselsdage og det voksne publikum. DJ Mich F har mange års erfaring og har sin helt egen unikke spillestil og er den perfekte discjockey, som med garanti får folk ud på dansegulvet.

Læs mere: DJ Mich F

DJ Shaky

www.djshaky.dk - DJ Shaky - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Shaky er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJ Shaky spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Shaky er en dygtig, høflig og ikke mindst fleksibel discjockey, som er god til bl.a. firmafest, fødselsdage og det voksne publikum. DJ Shaky spiller alt fra de gode gamle hits til alle tidens største hits.

Læs mere: DJ Shaky

DJ Tiger

www.djtiger.dk - DJ Tiger - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Tiger er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og upcoming discjockey. DJ Tiger spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJ Tiger er en unik allround discjockey, der med sin egen spillestil gør, at han er god til bl.a. det unge publikum. DJ Tiger har trods sin relative unge alder, en stor erfaring som discjockey.

Læs mere: DJ Tiger

DJ Twiggi

www.twiggi.dk - DJ Twiggi - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJ Twiggi startede som discjockey i 1972 og det første store DJ job, var til Byfesten 1975 i Roskilde sammen med Ronalds Festival Tivoli, på det gamle kaserne område.

DJ Twiggi er siden hen blevet til Twiggi.dk, og gennem tiden er det rullende diskotek også blev til de rullende diskoteker. DJ Twiggi er i dag direktør for Twiggi.dk, og har samarbejdet med bl.a. Johnny Reimer, Miss Danmark, Kjeld Tolstrup, Le Gammeltoft og Thomas Madvig.  

Læs mere: DJ Twiggi

DJacob

www.djacob.dk - DJacob - Twiggi.dk - Rullende diskoteker - mobildiskotek

DJacob er en del af Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s og er en meget populær og erfaren discjockey. DJacob spiller hvert år et stort antal job for Twiggi.dk og har reference til mange af vores fast kunder.

DJacob er med sin tekniske dygtighed og timing en helt unik discjockey, som er god til bl.a. firmafest og et voksent publikum. DJacob er en høflig og fleksibel discjockey, som har mange års erfaring.

Læs mere: DJacob

Underkategorier

 • Andre DJ´s

  Andre DJ´s

  Udover vores faste stab af DJ´s, har en række kende DJ´s spillet for/eller samarbejdet med Twiggi.dk og Twiggi.dk´s DJ Service - én af dem var DJ Kjeld Tolstrup, som desværre gik bort alt for tideligt. Der ud over har Twiggi.dk samarbejdet med bl.a. DJ Christian Flagstad og DJ Frederik K.

 • DJ Service

  Twiggi.dk´s DJ Service

  Udover vores faste stab af DJ´s, har Twiggi.dk en række kende DJ´s som vi samarbejder med. Twiggi.dk havde ligeledes et mangeårigt samarbejde med DJ Kjeld Tolstrup, som desværre gik bort alt for tideligt.

  Twiggi.dk´s DJ Service leverer rullende diskoteker til eksterne DJ´s som fx DJ Thomas Madvig, DJ Jean von Baden, DJ Danny Niebling, Le Gammeltoft og Master Fatman m. fl.

  Twiggi.dk´s DJ Service har også leveret rullende diskoteker til Kjeld Tolstrup, Christian Flagstad og DJ Frederik K og mange flere.

  Twiggi.dk´s DJ Service leverer rullende diskoteker til alle typer af arrangementer og events i hele landet og med vores fleksible diskotekssystemer garantere vi at ingen fest er for lille, ingen fest er for stor.

  Twiggi.dk´s rullende diskoteker er således totalleverandør inden for branchen og vi har mange års erfaring med levering af lyd og lys til arrangementer og events som fx Miss Danmark og gymnastikopvisning m.v.

  Twiggi.dk er markedsledende og med mere end 40 års erfaring  sætter vi standarden.

Twiggi.dk NETSpot

Miss Danmark

Gymnastikopvisning

Kontakt

Twiggi.dk
Kløvervej 26B
4000 Roskilde

+45 70 26 10 90
+45 70 26 30 90

Mød Danmarks størreste mobildiskotek på Facebook Mød Danmarks størreste mobildiskotek på YouTube Mobildiskotek på Google+ - De rullende diskoteker - Twiggi.dk - Musik til flere generationer

Musikken

Hits fra 60'erne, 70'erne, 80'erne og helt frem til de nyeste radio hits, garanterer vores DJ dig for at dine gæster kommer på dansegulvet, så festen bliver en succes!

Ingen fest er for lille, ingen fest er for stor!

Rullende diskoteker til

 • Skoler / Gymnasier
 • Bodegaer / Kroballer / Byfester / Teltfester
 • Firmafester / Receptioner
 • Jubilæer / Fødselsdage / Julefrokost
 • Konfirmationer
 • Bryllupper / Sølvbryllupper

Vi bruger cookies på Twiggi.dk

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra Twiggi.dk og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Accepter

Cookies

En cookie er en lille tekstfil som bliver sendt til din computer via din browser, når du besøger bestemte hjemmesider. Browseren sender tekstfilen tilbage til serveren den kom fra når du henter en ny side, og på den måde kan serveren genkende browseren. På nettet findes en lang række beskrivelser af cookies
og hvordan de kan bruges.

Twiggi.dk bruger cookies til at indsamle oplysninger. Desuden husker vi dine handlinger såsom de sider du har besøgt og hvad du har klikket på. Formålet er at tilpasse brugeroplevelsen samt at gøre Twiggi.dk mere brugervenlig.

Twiggi.dk anvender også Google Analytics, som er en tjeneste Google Inc. leverer. Formålet er at vi kan lave forskellige statistikker om hvordan brugerne bevæger sig rundt på vores site. I den forbindelse sendes en cookie fra din browser til Google med anonymiseret information (herunder din IP adresse).

Google lagrer informationerne på deres servere i USA. Google vil ikke sammenkøre din IP adresse med andre oplysninger, som Google måtte have i deres besiddelse. Læs mere om Google Analytics brugerbetingelser.

Twiggi.dk kan have enkelte indlejret videoer fra YouTube, for eksempel Miss Danmark video på forsiden. I disse tilfælde kan YouTube selvstændigt indsamle anonymiseret information (herunder din IP adresse) til brug for statistik o.s.v.

Du kan afvise cookies i indstillingerne på din browser, men det vil desværre medføre begrænset funktionalitet af Twiggi.dk.